Ben je het ook zat om steeds achter je geld aan te moeten vangen ?

Wij bieden snel een oplossing!

Voor iedere onderneming, groot of klein, is het van belangrijk om het debiteurensaldo zo laag mogelijk te houden. Dit betekent dat de omloopsnelheid van uw debiteuren omhoog moet. Immers, een hogere omloopsnelheid betekent een betere liquiditeit. Ondanks de betere economische tijden kampen veel ondernemingen helaas nog met een te hoog debiteurensaldo.

Je wilt geen gedoe met klanten of afnemers over rekeningen en betalingsachterstanden. Je wilt je kunnen focussen op jouw onderneming.

Bij ons geen lange incassotrajecten. Incasso opdrachten vóór 16:00 uur aangeleverd, worden nog diezelfde dag opgepakt. Onze ervaring is dat debiteuren na de ontvangst van een brief van ons kantoor vrijwel meteen overgaan tot betaling. Bovendien kunnen wij in de meeste gevallen alle kosten verhalen op de debiteur en kost het jou helemaal niets.

Mocht betaling alsnog uitblijven, dan nemen wij contact met je op over de eventuele vervolgstappen en bespreken wij altijd eerst de risico’s en kosten daarvan. Wel zo duidelijk.

Meer weten ? Bel ons op 0546-542500.