Vragen over arbeidsrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Op deze pagina vindt je informatie over arbeidsrecht, over mij als arbeidsrechtadvocaat en wat ons kantoor voor jou kan betekenen.

Wat is arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht gaat over alle rechten en plichten die een werknemer en een werkgever ten opzichte van elkaar hebben. De gemaakte afspraken worden meestal vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.

Toch kan er soms een geschil ontstaan tussen een werkgever en een werknemer. Dat is erg vervelend en brengt helaas zorgen met zich mee. Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Meestal is een procedure niet nodig en komen we er met de tegenpartij wel uit. En als er wel een procedure wordt opgestart, dan halen we het maximale uit de situatie voor jou.

Het spreekt verder voor zich dat we weten hoe we overeenkomsten op het gebied van arbeidsrecht moeten opstellen, zoals arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en concurrentiebedingen. Maar weet je dat we ook adviseren bij ziekteverzuim en reorganisaties ?

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Anita Baan. Heb je een vraag over ontslag of wil je iets anders weten op het gebied van het arbeidsrecht? Dan kan ik je helpen. Naast mijn afgeronde studie Nederlands recht heb ik een driejarige beroepsopleiding gevolgd en volg ik regelmatig trainingen en lezingen om mijn kennis op peil te houden. Dat laatste wordt overigens ook opgelegd door de Orde van Advocaten aan mij als advocaat. Ook binnen ons kantoor bespreken wij wekelijks de meest actuele jurisprudentie op dit gebied en daarom kun je er zeker van zijn dat mijn kennis altijd up-to-date is en dat bied jou als werkgever of werknemer de zekerheid die jij graag wilt en die je mag verwachten.

Wil je gewoon even klankborden met mij over onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht, dan kan dat natuurlijk ook. Ik ben meestal te vinden op onze vestiging in Oldenzaal, maar als je dat wilt kan een afspraak ook plaatsvinden bij jou op kantoor of op één van onze andere vestigingen, in Almelo of Tubbergen. Neem contact op via 0546-542500 of laat je gegevens achter via onderstaande button, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Hulplijn

Contact