Ondernemer? Dan ben je op het juiste adres.

Wij hebben namelijk een zeer innovatief product op de markt gebracht, van (advocaat)ondernemers voor ondernemers: het BJD-abonnement. Daarmee krijg je niet alleen 10 uur bedrijfsjuridische dienstverlening voor € 499,-* per jaar, maar ook een flinke korting op de tarieven van onze advocaten én wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in wet- en regelgeving.

Hoe werkt dat?

Samen met jou gaan we om tafel om de juridische huishouding van jouw bedrijf in kaart te brengen aan de hand van onze TOPscan. Dat is een handige tool om ondernemers bewust te maken van de juridische risico’s en valkuilen die het ondernemerschap met zich meebrengt. Jij bepaalt uiteraard uiteindelijk zelf wat je met die informatie doet. Onder het BJD-abonnement valt onder andere:

    • het opstellen en beoordelen van contracten;
    • het opstellen en actualiseren van algemene voorwaarden;
    • het begeleiden van een reorganisatie of fusie;
    • het geven van advies over debiteurenbeleid;
    • specifiek bedrijfsjuridisch advies.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Rustenberg-Bergman en ik werk al jaren als bedrijfsjurist. Mijn werk is mijn passie en daardoor ben ik altijd goed bereikbaar. Met ons kantoor als sparringpartner ben je zeker van jouw (juridische) zaken. Wij bieden jou een stevig juridisch fundament, zodat jij kunt blijven bouwen aan de toekomst van jouw bedrijf.

Wil je weten wat we nog meer doen voor ondernemers? Scroll dan even verder…

Wij helpen je ook bij incasso's!

Je hoeft hiervoor niet speciaal naar een deurwaarder of incassobureau. Wij nemen jou die last graag uit handen. Je wilt namelijk niet weken of maanden wachten op je geld. Je hebt wel iets beters te doen. Incasso’s vallen niet onder het BJD-abonnement. Hiervoor gelden andere tarieven, maar meestal kost het jou niets.

Als jij ons in het bezit stelt van de offerte of opdrachtbevestiging, de algemene voorwaarden en kopieën van openstaande facturen, herinneringen en gevoerde correspondentie, doen wij de rest. Mocht de vordering onbetaald blijven en een procedure onvermijdelijk zijn, dan zullen wij je uiteraard eerst informeren over de te verwachten kosten en de eventuele risico’s die een procedure met zich meebrengt. Wel zo eerlijk en duidelijk, niet?

Onze service

Opdrachten aangeleverd op werkdagen vóór 16.00 uur worden diezelfde dag nog opgepakt. Dat mag je van ons verwachten. Heb je vragen over onze incassowerkwijze of wil je een incasso uit handen geven? Neem dan contact op via 0546-542500 of laat je gegevens achter via onderstaande button, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Hulplijn

Contact