Incasso

Waarom zou je kiezen voor incasso via ons?

Jij wilt je focussen op je business. Je wilt niet weken of maanden wachten op je geld. Je hebt wel iets beters te doen. Wij zetten alles in gang om ervoor te zorgen dat jouw facturen betaald worden en in de meeste gevallen kost dit jou niets.

Zo werken wij

Jij stelt ons in het bezit van de offerte of opdrachtbevestiging, de algemene voorwaarden en kopieën van openstaande facturen, herinneringen en gevoerde correspondentie. Wij doen de rest.

Wij sturen maximaal twee brieven en zoeken indien mogelijk telefonisch contact. Meestal is dat voldoende om de facturen betaald te krijgen en zo niet, dan overleggen we met jou of we het incassotraject zullen staken of een procedure zullen starten, eventueel voorafgegaan door het laten leggen van beslag. Ook zou het een optie kunnen zijn om het faillissement van de debiteur aan te vragen.

Uiteraard zullen wij je altijd eerst informeren over de te verwachten kosten en de eventuele risico’s die een procedure met zich meebrengt. Wij vinden dit wel zo eerlijk en duidelijk.

Dit zijn onze tarieven
Bij een geslaagde incasso ontvangen wij de incassokosten en kost het jou verder niets.

Wanneer een incasso niet is geslaagd, betaal je een minimale vergoeding van € 40,- alsmede de kosten voor aangetekende verzending van de brieven en eventuele kosten voor het opvragen van uittreksels of andere noodzakelijke kosten ter uitvoering van de opdracht, vermeerderd met BTW.

Als de vordering voor een deel is geïncasseerd, dan betaal je een provisie over het geïncasseerde bedrag (met een minimum van € 40,-), vermeerderd met voornoemde kosten.

Bedrag Provisie
< € 5.000 10%
€ 5.000 – € 10.000 5%
> € 10.000 2%

Voor het voeren van procedures gelden andere tarieven.

Onze service

Wij staan natuurlijk graag voor je klaar. Opdrachten aangeleverd op werkdagen vóór 16.00 uur worden diezelfde dag nog opgepakt. Dat mag je van ons verwachten!

Neem contact op met onze Officemanager Rachel Wahl via 0546-542500 of er e-mail via r.wahl@brussemasselink.nl