Voor informatie over letselschade ben je hier aan het juiste adres.

Op deze pagina vindt je informatie over letselschade, over mij als letselschadeadvocaat en wat ons kantoor voor jou zou kunnen betekenen.

Wat is letselschade?

Letselschade is schade die door lichamelijke verwondingen of psychische problemen is opgelopen. Bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, een medische fout, een ondeugdelijk product of door een dier.

Naast dat het letsel zeer ingrijpende gevolgen kan hebben voor je leven, toekomst en gezin, kan het ook de nodige juridische rompslomp met zich meebrengen. Een langdurig onderhandelingsproces bijvoorbeeld. Daar wil je je niet mee bezig houden. Je wilt je richten op je gezondheid en herstel.

Letselschade kan bestaan uit materiële schade, als:

  • Verlies van inkomsten;
  • Medische kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoedt;
  • Aanpassingen aan uw auto of uw woning;
  • Hulp in de huishouding of bij het onderhoud van uw huis;
  • Studievertraging;
  • Reiskosten;
  • Kosten zonder nut (zoals lidmaatschap sportvereniging).

 

Letselschade kan ook immateriële schade zijn, zoals verdriet, pijn en het verlies aan levensvreugde die het gevolg kunnen zijn van het incident. De vergoeding van deze schade heet smartengeld.

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Willem Brusse en binnen ons kantoor houd ik mij onder andere bezig met letselschade zaken. Wat ik belangrijk vind is dat er recht wordt gedaan aan een ontstane situatie zodat eenieder die een beroep op mij doet na afloop met een tevreden gevoel die vervelende of nare periode kan afsluiten. Je wilt het immers een plek kunnen geven en je focussen op de toekomst.

Waarom wil je kiezen voor ons kantoor en niet voor, bijvoorbeeld, een letselschadejurist ?

Wij garanderen kennis, expertise en ervaring op het gebied van letselschade. Advocaten hebben altijd een universitaire achtergrond en hebben daarnaast nog een driejarige beroepsopleiding gevolgd. Advocaten hebben zich te houden aan bepaalde gedragsregels en de Orde van Advocaten houdt daarop toezicht. Zo heeft de Orde de advocatuur een aantal verplichtingen opgelegd, waaronder het jaarlijks behalen van opleidingspunten betreffende de rechtsgebieden waarin geadviseerd en waarover geprocedeerd wordt. Dat geldt ook voor letselschade.

Niet alleen beschikt een letselschadeadvocaat dus over een hogere graad van kennis en expertise dan een letselschadejurist, maar biedt deze jaarlijkse opleidingsverplichting dus een extra garantie voor de bekwaamheid van de letselschadeadvocaat.

‘No cure, no pay’

Volgens de gedragsregels van de Orde mogen advocaten geen ‘no cure, no pay’ constructies aanbieden. Hoewel een dergelijke constructie wellicht verleidelijk klinkt, betekent dit niet dat daarmee altijd het onderste uit de kan wordt gehaald. En dat is nu juist wat wij wél willen voor onze klanten. Voor meer informatie over letselschade neem je contact op via 0546-542500 of klik je op onderstaande button om je gegevens achter te laten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hulplijn

Contact