Mediation

Wat is mediation?

Bij mediation ga je onder begeleiding van een neutrale mediator samen met de ander op zoek naar een optimale en duurzame oplossing voor een probleem waar je onderling niet uitkomt.

Bij een echtscheiding, in erfrechtkwesties, bij een arbeidsgeschil of ander zakelijk conflict bijvoorbeeld. Zolang er bereidheid bestaat om tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen, heeft mediation kans van slagen.

Waarom zou je kiezen voor mediation via ons?

Je wilt snel duidelijkheid en zekerheid. Geen ellenlange gesprekken, geen lang traject en al helemaal geen hoge kosten. Het gaat immers om je toekomst.

Of dit nu de toekomst is van jouw bedrijf, die van jou persoonlijk of die van de kinderen. Je wilt het geregeld hebben.

Zo werken wij

Wij starten het mediationtraject altijd met drie gezamenlijke gesprekken. Na deze gesprekken, of eerder wanneer dat mogelijk is, maken wij samen de balans op of er concreet uitzicht is op een oplossing. Wanneer dit niet zo is, stoppen we het mediationtraject. Een gezamenlijk gedragen oplossing zit er dan kennelijk niet in.

Door deze werkwijze bespaar je jezelf een langdurig en vaak uitzichtloos mediationtraject (en dus hoge kosten) en weet je in een vroeg stadium waar je aan toe bent.

Wij vinden dit wel zo eerlijk en duidelijk. En natuurlijk is onze mediator Stephanie zeer betrokken en kundig.

Neem contact op met onze MfN-registermediator Stephanie Grob via 0546-54250 of per e-mail via s.grob@brussemasselink.nl