Voor informatie over mediation ben je hier aan het juiste adres.

Op deze pagina vindt je informatie over mediation, over mij als MfN-registermediator en wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Wat is mediation?

Bij mediation ga je onder begeleiding van een neutrale mediator samen met de ander op zoek naar een optimale en duurzame oplossing voor een probleem waar je onderling niet uitkomt. Dit kan in de persoonlijke sfeer zijn, zoals bij een echtscheiding of in erfrechtkwesties, maar ook op de werkvloer, bij een arbeidsgeschil of ander zakelijk conflict bijvoorbeeld. Veel conflicten ontstaan door problemen in de onderlinge communicatie. Ik kan jullie daarbij helpen. Mediation kan mooie resultaten opleveren, zeker als jullie in de toekomst nog met elkaar te maken zullen hebben.

Zolang er bereidheid bestaat om tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen, heeft mediation kans van slagen. Tijdens het mediationtraject gaan jullie samen met mij in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is voor alle betrokken partijen. De gemaakte afspraken kunnen daarna worden vastgelegd en eventueel bekrachtigd worden door de Rechtbank.

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Grob, ik ben advocaat en MfN-registermediator. Als advocaat kom ik (door de regel) op voor de belangen van één partij. Als mediator ben ik echter neutraal. Er is dus geen sprake van enige partijdigheid.

Dat ik mijn kennis op peil houd is vanzelfsprekend. Als advocaat ben ik verplicht elk jaar opleidingspunten te behalen. Hierop wordt toegezien door de Orde van Advocaten. Daarnaast moet ik mij houden aan de regels van de MfN (Mediationfederatie Nederland). Zo weet je zeker dat je te maken hebt met een ervaren en kundig mediator. Een ander voordeel van het inschakelen van mij als advocaat/mediator ten opzichte van andere mediators is, is dat ik rechtstreeks stukken mag indienen bij de Rechtbank. Dat scheelt uiteraard in de kosten.

Bovendien kan ik vrij snel beoordelen of de mediation kans van slagen heeft, dus betaal je niet meer dan nodig.

Kom je er samen niet uit maar wil je dit wel? Of ben je het in grote lijnen wel met elkaar eens, maar lopen jullie nog vast op een aantal punten? Laten we dan samen eens bekijken of mediation voor jullie zinvol zou kunnen zijn. Neem contact op via 0541-521515 of laat je gegevens achter via de button hieronder, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Hulplijn

Contact