Ondernemingsrecht vragen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wat is ondernemingsrecht?

Het ondernemingsrecht gaat over een breed scala aan rechtsgebieden waar je als ondernemer in de praktijk dagelijks mee te maken hebt.

De vrijheid van het ondernemerschap is fantastisch, maar het brengt ook kopzorgen met zich mee. Ondernemen betekent risico’s inventariseren en analyseren, anticiperen en inspelen op de markt, financieel je hoofd boven water zien te houden én die van je medewerkers.

“Een goede voorbereiding is het halve werk”.

Wij denken graag in een vroeg stadium met je mee over de koers die je wilt varen zodat conflicten in een later stadium zoveel mogelijk worden voorkomen. Mocht je toch in een geschil terecht zijn gekomen, dan helpen wij je met het vinden van een oplossing of staan we je bij in een procedure.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het opstellen van voorwaarden en contracten of je bijstaan in een procedure. Wij vormen samen een team met een doel; de continuïteit van jouw business.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sebastiaan Masselink, advocaat en mede-eigenaar van dit kantoor. Daarnaast ben ik een rasechte ondernemer, maar dan wel eentje met een toga. Mijn kracht is snel schakelen, meedenken en oplossen. Ik blijf continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Daar plukken mijn opdrachtgevers hun vruchten van.

De vrijheid van het ondernemerschap is fantastisch, maar het brengt ook zorgen met zich mee. Ondernemen betekent risico’s inventariseren en analyseren, inspelen op de markt, financieel je hoofd boven water zien te houden én die van je eventuele medewerkers.

Als je vragen hebt op het gebied van ondernemingsrecht of wanneer je gewoon eens een keer met mij om tafel wilt, dan kan dat op één van onze vestigingen in Almelo, Tubbergen of Oldenzaal. Een afspraak bij jou op de zaak kan uiteraard ook. Neem contact op via 0546-542500 of laat je gegevens achter via onderstaande button, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Hulplijn

Contact