Welkom! Wat kan ik voor je doen?

Ik ben Yvonne Rustenberg-Bergman en ik ben al jarenlang werkzaam als bedrijfsjurist. Ik help je graag de juridische huishouding van jouw bedrijf op orde te krijgen en houd je op de hoogte van belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving die voor jou van belang zijn. Zo kun jij je blijven focussen op jouw business.

Jouw investering bedraagt € 499,- (ex 21% BTW en reiskosten) per jaar. Daarvoor krijg je maar liefst 10 uur juridisch advies! Daarnaast krijg je ook nog eens korting op het standaard uurtarief van onze advocaten.

Ik help je bijvoorbeeld bij:

  • opstellen en beoordelen van contracten;
  • opstellen en actualiseren van algemene voorwaarden;
  • begeleiden van een reorganisatie of fusie;
  • advies over debiteurenbeleid;
  • specifiek bedrijfsjuridisch advies.

Wij helpen je ook bij incasso's!

Jij wilt je focussen op je business. Je wilt niet weken of maanden wachten op je geld. Je hebt wel iets beters te doen. Wij zetten alles in gang om ervoor te zorgen dat jouw facturen betaald worden en in de meeste gevallen kost dit jou niets. Incasso’s vallen niet onder het Bedrijfsjuridisch abonnement. Hiervoor gelden andere tarieven.

Als jij ons in het bezit stelt van de offerte of opdrachtbevestiging, de algemene voorwaarden en kopieën van openstaande facturen, herinneringen en gevoerde correspondentie, doen wij de rest. Uiteraard zullen wij je altijd eerst informeren over de te verwachten kosten en de eventuele risico’s die een procedure met zich meebrengt. Wij vinden dit wel zo eerlijk en duidelijk.

Onze service

Wij staan natuurlijk graag voor je klaar. Opdrachten aangeleverd op werkdagen vóór 16.00 uur worden diezelfde dag nog opgepakt. Dat mag je van ons verwachten!

Hulplijn

Contact