Reviews

“Ik voelde mij gehoord en dit is zoveel waard”

"Heel erg bedankt voor alles. Voor mij was het een dramatische tijd. Ik voelde me gehoord bij je en dit is zoveel waard.
En natuurlijk ben ik tevreden met het resultaat. Het geeft rust."
C. Bakker

“Het personeel is klantvriendelijk en een vraag is nooit te veel en wordt direct opgepakt.”

"Al jaren doen wij zaken met Brusse & Masselink welke uitblinkt in de positieve en professionele manier van handelen en het begeleiden van ons bedrijf als er zaken zijn welke zij voor onze belangen behartigen. Het personeel is klantvriendelijk en een vraag is nooit te veel en wordt direct opgepakt, de advocaten deskundig en staan open voor al de vragen die men geeft, en de oplossingen is altijd positief. Daardoor hopen wij nog jarenlang met Brusse& Masselink op een positieve manier zaken te kunnen doen."
K. Schellevis - TMB Bouwservice B.V.

“Zeer tevreden!”

"Als wij ooit opnieuw een advocaat nodig hebben, dan is het met zekerheid Willem Brusse."
W. en L. Haarhuis

“…op precies het juiste moment, naar tevredenheid van alle partijen opgelost”

"Door een conflict met mijn zakenpartners was ik gedwongen een advocaat in de arm te nemen. Na enig zoeken kwam ik contact met Brusse & Masselink advocaten in de persoon van Willem Brusse. Ik had direct een goede ”click” met Willem door zijn informele manier van doen en nuchtere beoordeling van de feiten. Willem heeft door zijn ruime ervaring in verschillende rechtsgebieden, maar ook door zijn ruime levenservaring, aan een half woord genoeg om de juridische positie in te schatten en met het juiste advies te komen. Willem maalt niet om kantooruren, hij is altijd beschikbaar, of neemt op korte termijn contact op. Hierbij moet ik aantekenen dat ik hem ervan verdenk lang niet alle bestede uren gefactureerd te hebben, uiteraard heb ik hiervoor geen bewijs☺. Willem is terughoudend op de juiste momenten maar is ook doortastend en hard als de situatie daarom vraagt. Opvallend was zijn persoonlijke betrokkenheid, we bespraken niet alleen mijn zaak maar ook wederzijdse privé zaken. En last but not least is het conflict door Willems doortastendheid, op precies het juiste moment, naar tevredenheid van alle partijen opgelost. Hiervoor een welgemeend dankjewel aan Willem en zijn collega’s bij Brusse & Masselink. Als u juridische bijstand nodig heeft kan ik Brusse & Masselink zeer aanbevelen."
H. Vrieze - Practisinc Beheer B.V.

“…geen betere en betrokkene advocate…”

"Stephanie Grob, bedankt voor alles en het bijstaan van mijn scheiding. Ik denk en vind dat ik geen betere en betrokkene advocate zou kunnen wensen als jij. Nogmaals bedankt en wens je verder ook al het goede in je verdere leven."
R. Meupelenberg

Bedrijfsjuridische dienstverlening “Voor een relatief klein bedrag zijn we verzekerd van deskundig advies…”

"Als kleine organisatie op het gebied van de Sociale Werkvoorziening en de Participatiewet, hebben we niet alle juridische kennis zelf in huis. Daarom hebben we met Brusse & Masselink een contract afgesloten, waarbinnen we voor een vast aantal uren een beroep op ze kunnen doen. Voor ons is dat de ideale oplossing. Voor een relatief klein bedrag zijn we verzekerd van deskundig advies, waarmee we al enkele geschillen naar tevredenheid opgelost hebben. Een bijkomend voordeel is dat we een vast aanspreekpunt hebben, in de persoon van Yvonne Rustenberg. Door haar jarenlange ervaring binnen de Sociale Voorziening weet zij vrijwel direct hoe te handelen. Haar persoonlijke aanpak en de Twentse nuchterheid spreekt ons daarbij bijzonder aan!"
W. Potijk - Stichting Participatie Dinkelland

“..herberekening alimentatie. Dan heb je wel een goede advocaat nodig.”

"Ik ging een gevecht aan met mijn ex. Over een herberekening voor de alimentatie. Dan heb je wel een goede advocaat nodig. Ik hoorde van een kennis dan moet je naar Brusse & Masselink gaan en zo ben ik in contact gekomen met Stephanie Grob. Zij heeft mij een jaar lang bij gestaan met een goede afloop in mijn voordeel (top). Dus ik heb heel veel goede ervaring met advocaten kantoor Brusse & Masselink."
J. Estie

“…het gevoel dat ze altijd klaarstaan.”

Rijschool Harm Hoek

"Ik heb prettige ervaringen met Brusse Masselink gehad en had steeds het gevoel dat ze altijd klaarstaan."
H. Hoek - Rijschool Harm Hoek

“…een dikke 10!”

"In 2017 contact gezocht met Mevrouw Grob over mijn echtscheiding. Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik zeer vriendelijk ontvangen door Mevrouw Grob en medewerksters. Ik heb een goed en duidelijk gesprek gehad met haar en ze nam alle tijd voor mij! Ook het mail contact verliep prima! Direct antwoord op mijn vragen. Ook telefonisch contact ging heel goed! In het keukentje was er altijd een vriendelijk woord en een lekker bakkie koffie!
Ik voelde mij daar erg op mijn gemak. Wat ook belangrijk is, omdat de echtscheiding voor mij onverwacht kwam. Al met al een zeer fijn advocaten bureau waar genoeg tijd nog is voor de mensen! Met deskundige uitleg in een makkelijke verstaanbare taal (niet iedereen kent alle juridische termen). Zowel email als telefonisch en persoonlijk contact een dikke 10!!"
C. Berendsen

“De korte, directe lijnen én snelle antwoorden maken de samenwerking prettig…”

"Wij vinden het fijn dat er een abonnement bestaat als Bedrijfsjuridische Dienstverlening. Als bedrijf kom je vaak ‘kleine’ dingen tegen waar je zelf niet meer uit komt of geen kaas van gegeten hebt en dus juridische hulp bij nodig bent. Door dit abonnement klop je sneller even aan omdat het laagdrempelig is en dat is voor iedereen fijn. Het contact met Yvonne Rustenberg ervaren wij als positief. De korte, directe lijnen én snelle antwoorden maken de samenwerking prettig, zodat wij snel weer verder kunnen."
L. Olbertz - LUMA Hengelo

“Pragmatisch….. menselijk, oprecht”

4People

"Pragmatisch, snel, prettig in de omgang, laagdrempelig, menselijk, oprecht."
R. ter Beek - 4People

“…snel en correct antwoord, waar we weer verder mee kunnen.”

"Twente Personeelsdiensten heeft een abonnement bedrijfsjuridische diensten afgesloten bij Brusse Masselink advocaten, waarbij zij ons helpen met arbeidsrecht vraagstukken. Hierbij ontvangen wij snel en correct antwoord, waar we weer verder mee kunnen. Tevens maakt Twente Personeelsdiensten naar volle tevredenheid gebruik van haar incassodiensten bij wanbetalers. Wij raden Brusse Masselink Advocaten zeker aan, zij staan voor kwaliteit, expertise, Twentse nuchterheid en no – nonsense mentaliteit."
N. Meijerink - Twente Personeelsdiensten B.V.

“…diezelfde dag nog een afspraak”

"Stephanie, zeker achteraf gezien, vond ik het eerste contact direct heel fijn en prettig. Nuchter en op de Twentse manier zoals jullie dat zelf ook graag willen. Ook belangrijk dat ik na ons eerste telefonische contact, direct dezelfde dag nog voor een persoonlijke afspraak kon langskomen. Je liet me heel goed de juridische regels weten maar er gaf mij ook heel veel ruimte voor persoonlijke invulling. Heb al onze contacten als rustig en prettig ervaren. Zou bij een eventuele volgende gelegenheid zeker weer bij jou aankloppen. Bedankt en wie weet tot horens."
H. Heithuis

“…altijd snel en accuraat..”

Delta Werkt

"Een deskundig en laagdrempelig kantoor. De bedrijfsjuridische dienstverlening van het kantoor is een aanrader. Onze ervaring is dat we altijd snel en accuraat worden geholpen. Altijd een deskundig advies waar we weer mee verder kunnen. Korte lijnen. Heel prettig. Betrouwbare juridische dienstverlening."
mr. J.A.J. Geverinck

“Heb het idee serieus genomen te worden…”

"Heb het idee serieus genomen te worden en de communicatie vind ik goed. Zal het kantoor aanbevelen, mocht er iemand een advocaat nodig zijn."
E. Middelkamp

“…binnen no-time wordt een vraag op een professionele en deskundige wijze beantwoord.”

Preston Palace

"Onze ervaring met Brusse & Masselink advocaten is uitstekend. De samenwerking is erg prettig en er is sprake van een goede service.
Men is altijd zeer behulpzaam en binnen no- time wordt een vraag op een professionele en deskundige wijze beantwoord."
C. Monsma - Preston Palace

“Zeer tevreden…”

"Een erg adequaat kantoor, ik kon er snel terecht met mijn probleem en werd ook heel erg goed geholpen. Het duurde wat langer dan we hadden voorzien, maar mw. Baan heeft me steeds erg goed van advies voorzien en me geholpen alles zo goed mogelijk op te kunnen lossen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling."
M. Trip

“…hartelijke en prettige manier van omgang.”

"Mevrouw Grob, ik dank u voor de warme, hartelijke en prettige manier van omgang. Ik heb deze altijd als zeer prettig ervaren."
C. Koppenaal

“Ook de pro actieve advisering ervaren we als zeer waardevol.”

Roelofs Groep

"De dienstverlening vanuit Brusse Masselink kenmerkt zich door een professionele aanpak met oog voor de setting van de casus en voor de personen die hierin betrokken zijn. Ook de pro actieve advisering ervaren we als zeer waardevol. Hiermee is BM voor ons een prettige partner in business!"
S. Haverkamp - Roelofs Groep B.V.