Marc Schuring

Advocaat & Partner

“Ik ben competitief ingesteld, moge de beste winnen!”

Ik ben advocaat en mede-eigenaar van dit kantoor. Binnen kantoor houd ik mij voornamelijk bezig met het onroerende zaken recht (bouwrecht, koop/verkoop, huur/verhuur) waarin ik specialisatieopleidingen heb gevolgd. Ik ben aangesloten bij enkele specialistenverenigingen op dit gebied. Maar ook met vragen op het gebied van erfrecht, personen- en familierecht en het algemeen verbintenissenrecht kun je bij mij terecht.

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Hengelo. Echt sportief ben ik niet, maar toch fiets ik graag op mijn mountainbike of racefiets. Voor het overige blijft het sporten beperkt tot kijken, of dat nu op TV, de tribune of de zijkant bij het sportveld bij de kinderen is. Wel ben ik competitief ingesteld, moge de beste winnen! Dat zie je terug in mijn praktijk; het beste resultaat en tevreden cliƫnten, daar doe ik het voor.

Ik sta geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden:

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wij helpen graag

Advies nodig?
Vraag het ons