Junior Secretaresse met ambitie

Junior Secretaresse met ambitie

Het is vrijdagochtend, nog één dagje werken en dan heb je weekend! Als je op kantoor komt pak je een lekker kopje thee en start je je computer op. Je bekijkt de agenda’s van je collega’s en je checkt je mail om te zien wat je die dag te doen hebt. Spoedje!

Advocaat Willem heeft direct je hulp nodig. Geen probleem voor jou want jij kunt snel schakelen. Terwijl Willem hard aan het processtuk werkt, leg jij alvast alle bijlagen klaar en zet je mails klaar voor de Rechtbank en de wederpartij.

Daarna pak je andere taken op, zoals de post, het inschrijven van dossiers, het controleren van stukken, de telefoon en het uitwerken van andere losse opdrachten. De bel gaat!

Onze bedrijfsjuriste Yvonne verwacht een nieuwe cliënte. Je verwelkomt haar met je mooiste glimlach en biedt wat te drinken aan. Je checkt daarna gauw of onze spreekkamer er keurig uitziet en brengt Yvonne op de hoogte.

Teruggekomen op je werkplek ruim je je mailbox netjes op en bekijk je alvast de agenda van volgende week. Inmiddels is het 16.00 uur… tijd voor een spontane vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar! 

Lijkt dit je wat? Lees gauw verder wat we jou te bieden hebben!

Als secretaresse bij een advocatenkantoor is geen enkele dag hetzelfde. Samen met Helma en Ilona zorg je ervoor dat onze advocaten en juristen hun praktijk op orde hebben en houden. Omdat jij en je werkplek er elke dag keurig uit zien, laten we een goede indruk achter bij onze cliënten. Als je in het bezit bent van een MBO diploma (niveau 4) goed in Nederlands bent én nauwkeurig werkt, kunnen wij onze klanten de kwaliteit blijven leveren die zij gewend zijn. Een typetest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wij zijn Brusse & Masselink, de Twentse advocaten en we hebben drie kantoren in Twente. Het kan zijn dat je afwisselend in Almelo of Oldenzaal werkt, maar omdat wij jouw reiskosten vergoeden zal dat vast geen probleem zijn.

Dit kun je verder verwachten:

  • een goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiegeld, reiskosten, pensioen, lunch)
  • een informele organisatie (we zeggen gewoon ‘jij’ en ‘je’)
  • goede begeleiding van ervaren en behulpzame collega’s
  • gezellige collega’s (borrels, rally’s, Boeskool en carnaval)

We kijken met veel plezier uit naar onze nieuwe collega. Laat dus van je horen!

Jouw sollicitatie en CV mag je sturen aan Rachel, via r.wahl@brussemasselink.nl en wie weet zien wij elkaar snel.

Bel gerust als je vragen hebt over de vacature!