Weer een leuke stage afgerond binnen ons kantoor.

Bo heeft het afgelopen half jaar meegelopen en meegewerkt binnen ons kantoor. Zij heeft even aangegeven hoe zij dit ervaren heeft: 

‘Na zes maanden meewerken bij Brusse & Masselink Advocaten, kan ik met zekerheid zeggen dat het een echt TOP-kantoor is. Ik heb vier maanden mogen meewerken als stagiaire, waar ik werkzaamheden heb mogen uitvoeren binnen faillissementen, contracten en hier en daar een letselschadezaak. Na mijn stageperiode heb ik het secretariaat tijdens de zomervakantie ondersteund.

Tijdens mijn stageperiode kon ik mijn theoretische kennis vorm laten geven in de praktijk. Ik mocht onder andere mee naar zittingen waarvoor ik de dossiers had voorbereid. Wanneer je als student diep in een dossier bent gedoken, zie je tijdens en na de zitting het resultaat van jouw bijdrage. Dit was elke keer weer een bijzondere ervaring.

In de zomervakantie heb ik meegewerkt bij het secretariaat. Ik heb tijdens deze periode een hele andere kant van de rechtspraktijk ervaren. Ik heb tijdens mijn werkzaamheden bij het secretariaat vooral veel processuele werkzaamheden verricht, zoals termijnbewaking, communicatie met de rechtbanken en gerechtshoven, en correspondentie met cliënten.

Het leukste aan mijn periode bij Brusse & Masselink vond ik de mate van zelfstandigheid waarin ik heb mogen werken. Mijn collega’s stonden open voor mijn ideeën en denkwijze, en samen konden wij altijd tot een oplossing of conclusie komen.

Als stagiaire bij Brusse & Masselink heb ik mij echt onderdeel van het team gevoeld. Ik heb in de afgelopen zes maanden onwijs veel geleerd over het recht, maar ook over mijzelf. Vanaf september ga ik beginnen aan mijn afstudeerstage. Daarna hoop ik nog een master te behalen’.

We helpen je graag met al jouw juridische vraagstukken