Juridische Dienstverlening

Juridische Dienstverlening

Juridische dienstverlening van Brusse & Masselink

Naast de advocatenpraktijk bieden wij ook andere diensten aan. Hieronder meer over onze juridische dienstverlening.  

Incasso’s 
Ondernemers kunnen incasso’s uit handen geven aan een incassobureau of deurwaarderskantoor, maar ook aan ons advocatenkantoor. Wij hanteren lage tarieven en bij een geslaagde incasso betaal je in de meeste gevallen zelf niets. Meer informatie over incasso’s en incassotarieven vindt je op onze incassopagina.

Mediation 
Wij kunnen arbeidsmediation inzetten bij arbeidsconflicten of andere zakelijke geschillen. Ook particulieren die op zoek zijn naar een mediator kunnen voor een familiemediator of echtscheidingsmediator bij ons advocatenkantoor terecht. Meer informatie over mediation en de kosten van een mediator vindt je op onze Mediationpagina.

Letselschade 
Onder onze juridische dienstverlening valt ook Letselschade. Als je op zoek bent naar een letselschadeadvocaat (in Twente maar ook daar buiten) of naar advies over bijvoorbeeld de hoogte van smartengeld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meer informatie over letselschade vindt je op onze letselschadepagina.

Al onze flyers zijn te downloaden via onze Download pagina.

MKB Rechtshulp (juridisch abonnement)

Speciaal voor ondernemers hebben wij een juridisch abonnement ontwikkeld. Met het abonnement hoeven ondernemers zelf geen juridische kennis in huis te hebben, maar kunnen zij een beroep doen op onze juristen en advocaten tegen zeer gunstige tarieven. Wat dit abonnement precies inhoudt kun je lezen op de pagina over ons juridisch abonnement.

Klantportaal
Wij streven ernaar onze klanten maximaal tevreden te houden. Daarom bieden wij onze zakelijke klanten met een juridisch abonnement toegang tot ons klantportaal, worden zij periodiek op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving, ontvangen zij als eerste nieuwsberichten vanuit ons kantoor én ontvangen zij daarnaast korting op tarieven van onze andere diensten. 

Dat noemen wij TOP-service!

Het laatste nieuws

 • Nieuws

  Opgebouwde vakantiedagen, hoe zit het ook alweer?

  Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat werknemers op 1 januari 2022 weer (nieuwe) vakantiedagen krijgen. Maar hoe zit het ook alweer met de opgebouwde vakantiedagen van 2021? Wij frissen jou even op!Bij vakantiedagen kan er een onderscheid worden gemaakt tussen wettelijke vakantiedagen en...

  Lees meer
 • Nieuws

  5 voordelen van maatwerk

  5 voordelen van juridisch maatwerk Bij ondernemen komen altijd contracten of voorwaarden om de hoek kijken. Hieronder vijf voordelen van het op maat laten maken van contracten of voorwaarden: 1. Gepersonaliseerd Bij maatwerk zijn contracten of voorwaarden volledig toegespitst op jouw specifieke situatie. Bijvoorbeeld bij de verkoop en levering van...

  Lees meer

Wij werken voor: