Juridische Dienstverlening

Juridische Dienstverlening

Juridische dienstverlening van Brusse & Masselink

Naast de advocatenpraktijk bieden wij ook andere diensten aan. Hieronder meer over onze juridische dienstverlening.  

Incasso’s 
Ondernemers kunnen incasso’s uit handen geven aan een incassobureau of deurwaarderskantoor, maar ook aan ons advocatenkantoor. Wij hanteren lage tarieven en bij een geslaagde incasso betaal je in de meeste gevallen zelf niets. Meer informatie over incasso’s en incassotarieven vindt je op onze incassopagina.

Mediation 
Wij kunnen arbeidsmediation inzetten bij arbeidsconflicten of andere zakelijke geschillen. Ook particulieren die op zoek zijn naar een mediator kunnen voor een familiemediator of echtscheidingsmediator bij ons advocatenkantoor terecht. Meer informatie over mediation en de kosten van een mediator vindt je op onze Mediationpagina.

Letselschade 
Onder onze juridische dienstverlening valt ook Letselschade. Als je op zoek bent naar een letselschadeadvocaat (in Twente maar ook daar buiten) of naar advies over bijvoorbeeld de hoogte van smartengeld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meer informatie over letselschade vindt je op onze letselschadepagina.

Al onze flyers zijn te downloaden via onze Download pagina.

MKB Rechtshulp (juridisch abonnement)

Speciaal voor ondernemers hebben wij een juridisch abonnement ontwikkeld. Met het abonnement hoeven ondernemers zelf geen juridische kennis in huis te hebben, maar kunnen zij een beroep doen op onze juristen en advocaten tegen zeer gunstige tarieven. Wat dit abonnement precies inhoudt kun je lezen op de pagina over ons juridisch abonnement.

Klantportaal
Wij streven ernaar onze klanten maximaal tevreden te houden. Daarom bieden wij onze zakelijke klanten met een juridisch abonnement toegang tot ons klantportaal met daarin standaardmodellen voor contracten en overeenkomsten, worden zij periodiek op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving, ontvangen zij als eerste nieuwsberichten vanuit ons kantoor én ontvangen zij daarnaast korting op tarieven van onze andere diensten. 

Dat noemen wij TOP-service! 

Het laatste nieuws

 • Nieuws

  Faillissement voorkomen? Zo doe je dat!

  Lees hier de belangrijkste tip om een faillissement te voorkomen... Zorg dat je administratie op orde is.  Wij hoeven je vast niet uit te leggen dat je je administratie op orde moet hebben zodat je op tijd aan allerlei verplichtingen kunt voldoen en zodat de liquiditeitspositie van jouw onderneming actueel...

  Lees meer
 • Nieuws

  Verdelen van een erfenis

  Het overlijden van iemand is altijd een verdrietige gebeurtenis. Het liefste wil je dat de afwikkeling van de erfenis zo vlot en gemoedelijk mogelijk verloopt. Toch blijkt dat in een (beperkt) aantal gevallen niet te lukken en ontstaan er toch discussies waar de betrokkenen onderling of met behulp van een...

  Lees meer

Wij werken voor: