Advocatenkantoor Almelo

Advocaat in Almelo nodig?

Als je een advocaat in Almelo of omstreken nodig hebt, ben je bij ons advocatenkantoor aan het juiste adres. Wij bieden deskundige juridische bijstand en hebben naast ons kantoor in Almelo ook vestigingen in Tubbergen en Oldenzaal. Of je nu op zoek bent naar een familierechtadvocaat, een arbeidsrechtadvocaat, of een specialist in een ander rechtsgebied, wij staan klaar om je te helpen.

Ons advocatenkantoor in Almelo is gevestigd aan de Wierdensestraat 122 en is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Wij werken op afspraak, maar je kunt ook tijdens openingstijden binnenlopen om een afspraak te maken. Parkeren kan gemakkelijk op ons eigen terrein. Ons kantoor is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op loopafstand van het centraal station in Almelo.

Wij zijn actief op diverse rechtsgebieden om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, waaronder het personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Voor ondernemers hebben wij speciaal een abonnement ontwikkeld. Check de pagina over ons MKB Rechtshulp abonnement en ontdek onze voordelige tarieven voor ondernemers!

Contact en bereikbaarheid 

Wij hechten veel waarde aan toegankelijkheid en klantvriendelijkheid. Daarom zijn we goed bereikbaar en makkelijk te vinden. Voor het maken van een afspraak kun je eveneens bellen met ons algemene telefoonnummer (0546-542500) of een e-mail sturen aan contact@brussemasselink.nl. Onze juridisch secretaresses staan je graag te woord en kunnen je meestal direct doorverbinden met één van onze advocaten.

Parkeren en openbaar vervoer

Bij ons advocatenkantoor in Almelo kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Ons kantoor ligt op loopafstand van het centraal station in Almelo. Check de site van OV9292 voor meer informatie!

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Almelo! Ons team staat klaar om je te helpen met al je juridische vragen en problemen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Brusse Masselink B.V.

Wierdensestraat 122
7604 BM Almelo

T 0546-542500
E contact@brussemasselink.nl