Advocatenkantoor Tubbergen

Advocaat in Tubbergen nodig?

Als je een advocaat in Tubbergen of omstreken nodig hebt, ben je bij ons advocatenkantoor aan het juiste adres. Wij bieden deskundige juridische bijstand en hebben naast ons kantoor in Tubbergen ook vestigingen in Oldenzaal en Almelo. Of je nu op zoek bent naar een familierechtadvocaat, een arbeidsrechtadvocaat, of een specialist op een ander rechtsgebied, wij staan klaar om je te helpen.

Ons advocatenkantoor in Tubbergen is gevestigd aan de Hardenbergerweg 6 en is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Wij werken in deze vestiging alleen op afspraak. Parkeren kan gemakkelijk op ons eigen terrein.

Wij zijn actief op diverse rechtsgebieden om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, waaronder het personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Voor ondernemers hebben wij speciaal een abonnement ontwikkeld. Check de pagina over ons MKB Rechtshulp abonnement en ontdek onze voordelige tarieven voor ondernemers!

Contact en bereikbaarheid 

Wij hechten veel waarde aan toegankelijkheid en klantvriendelijkheid. Daarom zijn we goed bereikbaar en makkelijk te vinden. Onze centrale ligging in Tubbergen maakt ons kantoor gemakkelijk bereikbaar. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met ons algemene telefoonnummer (0546-542500) of een e-mail sturen aan contact@brussemasselink.nl. Onze juridisch secretaresses staan je graag te woord en kunnen je meestal direct doorverbinden met één van onze advocaten.

Parkeren en openbaar vervoer

Bij ons advocatenkantoor in Tubbergen kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Je kunt ons ook bereiken met het openbaar vervoer. Check de site van OV9292 voor meer informatie!

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Tubbergen! Ons team staat klaar om je te helpen met al je juridische vragen en problemen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Brusse Masselink B.V.

Hardenbergerweg 6
7651 LL Tubbergen

T 0546-542500
E contact@brussemasselink.nl