string(4) "page" NULL

Tarieven

Tarieven

Onze tarieven

Wij zijn transparant over onze tarieven. Geen addertjes onder het gras of buitensporige kantoorkosten. Wel zo eerlijk en duidelijk.

Tarieven

 • Juridisch secretaresse/medewerker € 50,= per uur
 • Bedrijfsjurist (mr.) € 100,= per uur (bij een abonnement) 
 • Jurist (mr.) € 155,= per uur
 • Junior advocaat (in opleiding) € 180,= per uur
 • Medior advocaat (medewerker) € 205,= per uur
 • Senior advocaat/Partner € 230,= per uur
 • MKB rechtshulp abonnement € 499,= per jaar, exclusief BTW, reiskosten en kosten van derden
 • Voor incasso’s kunnen wij in overleg andere tarieven hanteren. 

Geen zaak is hetzelfde en daarom staan wij open voor afspraken over tarieven. Prijsafspraken of betalingsregelingen kunnen behoren tot de mogelijkheden. Maak dit vooral bespreekbaar. Wij laten je vooraf weten of dit in jouw situatie mogelijk is, zodat je weet waar je aan toe bent.

Alle bedragen die genoemd worden op deze pagina zijn exclusief 21% BTW, reiskosten. Daarnaast kunnen er kosten van derden in rekening worden gebracht, zoals deurwaarderskosten en griffiegelden. In voorkomende gevallen hanteren wij (tussentijdse) spoedtarieven met een opslag van 25%.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen houden onze advocaat/partners toezicht op de werkzaamheden van onze juridisch medewerkers en advocaten in opleiding.

High Trust Kantoor

Ons kantoor kwalificeert zich als High Trust kantoor. Uitgangspunten van High Trust zijn transparantie, vertrouwen en begrip. Voor de samenwerking tussen de Raad voor Rechtsbijstand en ons kantoor betekent dit:

 • Samen verantwoordelijk;
 • Ruimte voor vertrouwen;
 • Versterken van de relatie;
 • Vrijwillige naleving;
 • Ondersteuning & transparantie.

Rechtsbijstandsverzekering? (ARAG, DAS, Univé)

Ook wanneer je een rechtsbijstandsverzekering hebt afgesloten kunnen wij jou prima helpen. In Nederland heb je namelijk het recht op vrije advocaatkeuze. Let op: dit geldt alleen wanneer de rechtsbijstandsverzekeraar adviseert een administratieve of juridische procedure te starten. Schakel je een advocaat in zonder je rechtsbijstandsverzekeraar vooraf om toestemming te vragen, dan kan het zijn dat je de kosten van de advocaat niet vergoed krijgt. Toestemming vragen aan de verzekeraar is een formaliteit. Een rechtsbijstandsverzekeraar mag dit niet weigeren. Wel kan hij grenzen stellen aan de hoogte van de vergoeding. Sommige rechtsbijstandsverzekeraars vragen bovendien om een eigen bijdrage. Het is verstandig dit vooraf uit te zoeken. 

Heb jij een rechtsbijstandsverzekering maar wil je onze hulp inschakelen? Geen probleem! Het enige dat jij hoeft te doen is jouw rechtsbijstandsverzekeraar om toestemming vragen. Wij maken vervolgens met de verzekeraar afspraken over de kosten. Meer informatie over vrije advocaatkeuze vindt je op de pagina van de consumentenbond.

Prijsafspraak maken?
Bel Sebastiaan

Het laatste nieuws

 • Nieuws

  Arbeidsconflict oplossen in 6 stappen; zo doe je dat!

  Het oplossen van een arbeidsconflict vereist vaak een constructieve aanpak waarbij alle betrokken partijen bereid zijn om samen te werken aan een oplossing. Of je nu werkgever of werknemer bent, deze waardevolle inzichten helpen je om conflicten effectief aan te pakken en een positieve werkcultuur te creëren. Stap 1: Erken...

  Lees meer
 • Nieuws

  Arbeidsovereenkomst: wat werkgevers en werknemers willen weten

  De arbeidsovereenkomst is een essentieel document dat de basis vormt voor de relatie tussen werkgevers en werknemers in Nederland. In dit blog lees je over de verschillende soorten arbeidsovereenkomsten en uit welke belangrijke elementen een arbeidsovereenkomst bestaat.    Wat is een arbeidsovereenkomst? Een arbeidsovereenkomst is een schriftelijke overeenkomst tussen een...

  Lees meer