Over ons

Over ons

Zoek jij een goede advocaat waar je een klik mee hebt?

Je wilt niet zomaar een advocaat. Je wilt een goede advocaat, maar in ieder geval een advocaat die jou begrijpt en naar je luistert. Iemand die jouw probleem oplost, voor je opkomt en als het moet een advocaat die voor je vecht. Maar hoe weet je welke advocaat het beste bij jou past? 

Alle advocaten hebben een aantal dingen met elkaar gemeen; een universitaire opleiding, de beroepsopleiding voor advocaten en minimaal drie jaar praktijkervaring. Daarnaast zijn advocaten vaak erg gedreven en ambitieus en werken ze vaak samen op een klein of groot advocatenkantoor. Maar waarmee onderscheiden wij ons dan van andere kantoren?  

Het zijn de mensen die zich verbonden hebben aan ons kantoor. Al onze advocaten en medewerkers hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel en vinden het belangrijk om samen met jou een strategie uit te zetten en zo tot het beste resultaat te komen, voor nu en voor de toekomst. Voor een betrouwbaar advies of hulp bij een geschil mag je altijd een beroep op ons doen. Wij kunnen én willen je graag helpen. Maak alvast kennis met ons team.  

Wij zijn een advocatenkantoor voor particulieren en ondernemers. Voor meer informatie over onze tarieven, bezoek je onze tarievenpagina