Over ons

Over ons

Zoek jij een goede advocaat waar je een goed gevoel bij hebt?

Wat hebben alle advocaten met elkaar gemeen? Een universitaire opleiding, de beroepsopleiding voor advocaten en minimaal drie jaar praktijkervaring. Daarnaast zijn advocaten vaak erg gedreven en ambitieus. Waarmee onderscheid ons kantoor zich van andere kantoren?  

Het zijn de mensen die zich verbonden hebben aan ons kantoor. Wie zijn wij, wat drijft ons en waarom doen wij wat wij doen? Al onze advocaten en medewerkers hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel en vinden het belangrijk om samen met jou een strategie uit te zetten en zo tot het beste resultaat te komen, voor nu en voor de toekomst. Voor een betrouwbaar advies of hulp bij een geschil mag je zeker een beroep op ons doen. Wij kunnen én willen je graag helpen. Alvast kennismaken met onze mensen? Hier vind je onze persoonlijke pagina’s. 

Wij zijn een advocatenkantoor voor particulieren en ondernemers. Wij adviseren en procederen eveneens op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Voor meer informatie over onze tarieven, bezoek je onze tarievenpagina