string(4) "page" NULL

Kantoor Oldenzaal

Kantoor Oldenzaal

Advocaat in Oldenzaal nodig?

Als je een advocaat in Oldenzaal of omstreken nodig hebt, neem dan contact met ons op. Wij hebben drie vestigingen, in Almelo, Tubbergen en Oldenzaal. 

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Oldenzaal aan het Stationsplein 1. Wij zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 uur (op vrijdag alleen telefonisch bereikbaar, kantoor in Almelo is wel geopend). Wij werken op afspraak, maar je kunt bij ons in Oldenzaal tijdens onze openingstijden binnenlopen om een afspraak te maken. Parkeren kan op ons parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw. 

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken (www.9292.nl). Ons advocatenkantoor bevindt zich namelijk op loopafstand van het station in Oldenzaal, waardoor je binnen een paar minuten bij ons op kantoor kunt zijn.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft de coronamaatregelen. We vragen je bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Het dragen van een mondkapje mag wel, maar is niet verplicht. 

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Oldenzaal! 

Brusse & Masselink

Stationsplein 1
7573 AV
Oldenzaal

T 0541-521515
E contact@brussemasselink.nl