string(4) "post" NULL

Plaatjes!

Geslaagd! Het is altijd een kunst om onze knappe koppen tegelijkertijd een paar uur “vrij” te plannen, maar het is gelukt. Zon, gras, modderpoelen en de Kroezeboom in Fleringen waren het decor van de fotoshoot die wij begin juni hadden met fotografe Marieke Dijkhof. Omdat toga’s officieel niet in de buitenlucht gedragen mogen worden, hebben we enkel en alleen voor deze fotosessie een uitzondering gemaakt. 

Ondanks de harde wind, zijn de foto’s best goed gelukt vinden wij! Ben je nog niet bekend met ons kantoor, of met onze toppers, kom dan gerust eens ‘aanwaaien’ op ons kantoor in Almelo, Tubbergen of Oldenzaal of bekijk eerst hun profielpagina’s en lees wat andere collega’s over hen zeggen.

Lees hier verder over Team Brusse & Masselink


  • Nieuws

    Webinars – Het juridisch café

    Ben jij ondernemer en wil je snel en kort geïnformeerd worden over relevante juridische actualiteiten? Volg dan ons maandelijkse webinar, waarin we steeds interessante onderwerpen belichten en antwoord geven op ingestuurde vragen. Binnen 30 minuten ben jij weer up-to-date!Ons Juridisch café opent op woensdag 6 september a.s. om 10.00 uur...

    Lees meer

Bekijk alle berichten over Team Brusse & Masselink


We helpen je graag met al jouw juridische vraagstukken