Welkom! Wat kan ik voor je doen ?

Ik ben Sebastiaan Masselink, advocaat en mede-eigenaar van dit kantoor. Naast advocaat ben ik ook ondernemer en daarom kan ik je goed bijstaan op zowel het gebied van arbeidsrecht als ondernemingsrecht. Heb je een vraag over ontslag of wil je iets anders weten op deze gebieden? Dan kan ik je helpen. Ik volg regelmatig trainingen en lezingen om mijn kennis op peil te houden, zoals je dat mag verwachten. Dit wordt overigens ook opgelegd door de Orde van Advocaten aan mij als advocaat. Daarom kun je er zeker van zijn dat ik weet waarover ik het heb en dat mijn kennis altijd actueel is.

Wil je gewoon even klankborden met mij, dan kan dat ook. Je kunt ervan verzekerd zijn dat ik altijd op zoek ga naar de beste oplossing voor jou als ondernemer, werkgever of als werknemer.

 

Wat is arbeidsrecht ?

Het arbeidsrecht gaat over alle rechten en plichten die een werknemer en een werkgever ten opzichte van elkaar hebben. De gemaakte afspraken worden meestal vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.

Toch kan er soms een geschil ontstaan tussen een werkgever en een werknemer. Dat is erg vervelend en brengt helaas zorgen met zich mee. Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Meestal is een procedure niet nodig en komen we er met de tegenpartij wel uit. En als er wel een procedure wordt opgestart, dan halen we het maximale uit de situatie voor jou.

Het spreekt verder voor zich dat we weten hoe we overeenkomsten op het gebied van arbeidsrecht moeten opstellen, zoals arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en concurrentiebedingen. Maar weet je dat we ook adviseren bij ziekteverzuim en reorganisaties ?

Hulplijn

Contact